Gratis voetbal livestream SC Cambuur – Feyenoord

Gratis Voetbal Livestream Sc Cambuur Feyenoord

Kijk zondagmiddag via een eredivisie livestream SC Cambuur – Feyenoord

Eredivisie voetbal kan je nu hier zondagmiddag gratis kijken. Kijk nu hier via een gratis voetbal livestream SC Cambuur – Feyenoord.

Kijk hier SC Cambuur – Feyenoord live

Gratis online via een livestream naar de wedstrijd tussen SC Cambuur – Feyenoord kijken? Het is heel erg simpel. Check livestream 1 of livestream 2. De wedstrijd is overigens ook live te zien op de televisie. Als je een abonnement hebt op ESPN dan kan je zonder een livestream naar de wedstrijd kijken.

Bijzondere wedstrijden Cambuur – Feyenoord

Er zijn een aantal bijzondere wedstrijden geweest tussen SC Cambuur en Feyenoord in het verleden. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. KNVB Beker 1986/1987: In de kwartfinales van de KNVB Beker stond SC Cambuur tegenover Feyenoord. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, waarna Feyenoord de replay met 5-0 won.
  2. Eredivisie 1999/2000: In het seizoen 1999/2000 speelden SC Cambuur en Feyenoord voor het eerst tegen elkaar in de Eredivisie. Feyenoord won de uitwedstrijd met 3-0, maar de thuiswedstrijd in Leeuwarden eindigde in een spectaculaire 5-5.
  3. KNVB Beker 2005/2006: In de kwartfinales van de KNVB Beker stonden SC Cambuur en Feyenoord opnieuw tegenover elkaar. Cambuur wist de wedstrijd met 2-1 te winnen, waardoor ze doorgingen naar de halve finales.
  4. Eredivisie 2013/2014: In het seizoen 2013/2014 speelde SC Cambuur voor het eerst in 13 jaar weer in de Eredivisie. De eerste wedstrijd was uit tegen Feyenoord, die de wedstrijd met 4-1 won.
  5. Eredivisie 2014/2015: In het seizoen 2014/2015 speelden SC Cambuur en Feyenoord twee keer tegen elkaar in de Eredivisie. Cambuur won de uitwedstrijd in De Kuip met 0-1, maar de thuiswedstrijd werd met 1-5 verloren.

Hoewel SC Cambuur in het algemeen een kleinere club is dan Feyenoord, hebben ze in het verleden toch enkele opmerkelijke prestaties geleverd tegen de Rotterdamse club.

De historie van Cambuur – Feyenoord

SC Cambuur en Feyenoord hebben in het verleden meerdere malen tegen elkaar gespeeld. Hieronder volgen enkele hoogtepunten uit de geschiedenis van deze wedstrijden:

  1. Eredivisie 1999/2000: In dit seizoen speelden beide teams voor het eerst tegen elkaar in de Eredivisie. In de thuiswedstrijd van SC Cambuur eindigde de wedstrijd in een spectaculaire 5-5. Feyenoord stond halverwege nog met 4-2 voor, maar Cambuur wist de achterstand om te buigen tot 5-4. In de blessuretijd wist Feyenoord alsnog gelijk te maken.
  2. KNVB Beker 2005/2006: In de kwartfinales van de KNVB Beker stonden Cambuur en Feyenoord weer tegenover elkaar. Dit keer was het Cambuur dat aan het langste eind trok en de wedstrijd met 2-1 won. Hierdoor plaatsten ze zich voor de halve finales.
  3. Eredivisie 2014/2015: In dit seizoen won Cambuur voor het eerst in de geschiedenis een uitwedstrijd tegen Feyenoord. In De Kuip wonnen ze met 0-1 dankzij een doelpunt van Bartholomew Ogbeche. In de thuiswedstrijd waren de rollen echter omgedraaid en won Feyenoord met 5-1.
  4. Eredivisie 2015/2016: Ook in dit seizoen stonden beide teams tweemaal tegenover elkaar. In de thuiswedstrijd van Cambuur wist Feyenoord met 1-2 te winnen dankzij doelpunten van Dirk Kuyt en Michiel Kramer. In de uitwedstrijd won Feyenoord met 1-5, mede dankzij een hattrick van Dirk Kuyt.

In het algemeen heeft Feyenoord een veel betere historie tegen SC Cambuur, maar de Friese club heeft laten zien dat ze in staat zijn om Feyenoord te verslaan. De wedstrijden tussen deze twee clubs staan dan ook altijd garant voor spektakel.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *