Gratis voetbal livestream Ajax – FC Emmen

Gratis Voetbal Livestream Ajax Fc Emmen

Kijk zondagavond via een livestream Ajax – FC Emmen

Zondagavond om 20.00 uur is er eredivisie voetbal. Hier kan je nu via een gratis voetbal livestream Ajax – FC Emmen kijken.

Kijk hier Ajax – FC Emmen live

Gratis online via een livestream naar de wedstrijd tussen Ajax – FC Emmen kijken? Het is heel erg simpel. Check livestream 1 of livestream 2. De wedstrijd is overigens ook live te zien op de televisie. Als je een abonnement hebt op ESPN dan kan je zonder een livestream naar de wedstrijd kijken.

Bijzondere wedstrijden Ajax – FC Emmen

Hoewel Ajax en FC Emmen niet vaak tegen elkaar hebben gespeeld, zijn er enkele bijzondere wedstrijden tussen deze twee teams geweest. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Eredivisie 2018/2019: In het seizoen 2018/2019 speelden Ajax en FC Emmen voor het eerst tegen elkaar in de Eredivisie. De thuiswedstrijd van FC Emmen tegen Ajax was een historisch moment voor de club, aangezien ze voor het eerst in hun geschiedenis tegen Ajax speelden in de Eredivisie. Ondanks dat FC Emmen een flink aantal kansen creëerde, won Ajax de wedstrijd uiteindelijk met 5-0.
  2. Eredivisie 2019/2020: In dit seizoen speelden Ajax en FC Emmen tweemaal tegen elkaar. De uitwedstrijd van Ajax in Emmen was een bijzondere, aangezien het een van de laatste wedstrijden was voordat de competitie werd stilgelegd vanwege de COVID-19-pandemie. Ajax won deze wedstrijd met 2-5. De thuiswedstrijd van Ajax tegen FC Emmen was ook bijzonder, omdat de Ajax-spelers bij opkomst een shirt droegen met daarop de naam van Abdelhak Nouri, die in 2017 tijdens een oefenwedstrijd getroffen werd door een hartstilstand en daar blijvende hersenschade aan overhield. Ajax won deze wedstrijd met 3-1.

Hoewel FC Emmen in het algemeen geen grote uitdager is voor Ajax, hebben deze wedstrijden wel een bijzondere betekenis gehad voor de club uit Drenthe.

Historie Ajax – FC Emmen

Ajax en FC Emmen hebben tot op heden slechts vijf keer tegen elkaar gespeeld. Hieronder volgt een overzicht van de geschiedenis van deze wedstrijden:

  1. Eredivisie 2018/2019: FC Emmen – Ajax 0-5
  2. Eredivisie 2018/2019: Ajax – FC Emmen 5-0
  3. Eredivisie 2019/2020: FC Emmen – Ajax 2-5
  4. Eredivisie 2019/2020: Ajax – FC Emmen 3-1
  5. Eredivisie 2020/2021: FC Emmen – Ajax 0-5

Uit deze uitslagen blijkt dat Ajax tot dusverre ongeslagen is tegen FC Emmen. De grootste overwinningen werden geboekt in het seizoen 2018/2019, toen beide teams voor het eerst tegen elkaar speelden in de Eredivisie. In het seizoen 2020/2021 boekte Ajax opnieuw een grote overwinning op FC Emmen, ditmaal in Emmen zelf.

Hoewel FC Emmen tot dusverre niet in staat is gebleken om punten te pakken tegen Ajax, hebben ze wel laten zien dat ze kunnen voetballen en dat ze niet bang zijn om aan te vallen. Gezien de geringe historie tussen deze twee teams is het nog maar de vraag wat de toekomst zal brengen.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *