Troostfinale Kroatië – Marokko live op NPO 1

Troostfinale Kroatië - Marokko live op NPO 1

Kroatië – Marokko live op NPO 1 en NOS.nl

De troostfinale tussen Kroatië en Marokko zal zaterdagmiddag om 16.00 uur live te zien via de NOS op NPO 1.

De NOS begint om 15.15 uur met de voorbeschouwing op deze wedstrijd waarin beide landen strijden om de bronzen plak bij het WK voetbal in Qatar. Waarschijnlijk is het de laatste wedstrijd van Luka Modric voor de Kroaten. De 37-jarige middenvelder van Real Madrid zwaait waarschijnlijk na de wedstrijd tegen Marokko af als international.

De finale van het wereldkampioenschap voetbal gaat tussen Argentinië en Frankrijk. Dit duel zal ook door de NOS live worden uitgezonden zondagmiddag om 16.00 uur.

Historie Kroatië tegen Marokko

Het is pas de derde ontmoeting tussen Kroatië en Marokko. In 1996 speelden beide landen voor het eerst tegen elkaar. Toen eindigde het treffen in 2-2.

De laatste ontmoeting dateert nog van dit wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Op 23 november speelden beide teams tegen elkaar in de groepsfase. In een wedstrijd die absoluut niet hoogstaand was werden geen doelpunten gemaakt.

Op zaterdag 17 december eindigt voor beide landen dit WK voetbal in Qatar. Wie wint het brons? Check bovenstaande NOS link om online via NOS.nl naar de wedstrijd te kijken.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *