Gratis Luik Bastenaken Luik wielrennen livestream

Livestream Luik Bastenaken Luik

Livestream Luik Bastenaken Luik 2023

De laatste voorjaarsklassieker van dit voorjaar staat weer op de kalender. Kijk nu hier Luik Bastenaken Luik via een gratis wielrennen livestream.

En het gaat zondagmiddag 23 april weer een hele leuke wedstrijd worden want Luik Bastenaken Luik is misschien wel één van de mooiste klassiekers die er in het voorjaar is. De wedstrijd speelt zich af in de ardennen en daar is het geen meter vlak. Tadej Pogacar de winnaar van de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race is de grote topfavoriet om ook deze voorjaarskoers op zijn naam te gaan schrijven.

Luik Bastenaken Luik live kijken

Wil je zondagmiddag Luik Bastenaken Luik kijken? Dat kan in ieder geval via deze gratis livestream, maar ook via het Belgische Sporza, Eurosport en via de NOS op NPO 1. En je krijgt er vandaag twee voor de prijs van 1, want er is naast de mannen ook een vrouwen editie van Luik Bastenaken Luik.

EUsport.nl zend de koers zelf overigens niet live uit. Wij hebben geen rechten om het wielrennen gratis te streamen. Toch kan je wel via onze website handige linkjes vinden om gratis online wielrennen te kijken. We kunnen niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *